LVCW ledenbijeenkomsten

Algemeen

Er zijn twee of drie ledenbijeenkomsten per jaar. De bijeenkomsten worden elke keer door (en bij) een ander lid-woongemeenschap georganiseerd. Zodat het plezier van het organiseren gedeeld wordt, en de deelnemers een indruk krijgen van de diversiteit aan woongemeenschappen.

Een ledenbijeenkomst bestaat uit twee delen:

  1. een LVCW-ledenvergadering, georganiseerd door het LVCW-bestuur en
  2. een themamiddag, te organiseren door de ontvangende woongemeenschap of het LVCW-bestuur. Dit is over het algemeen een gesprek over zaken die de LVCW of het gemeenschappelijk wonen aangaan.

Meestal is er ook een rondleiding door de woongemeenschap waar de bijeenkomst is. De ledenbijeenkomst sluiten we doorgaans af met een gezamenlijke maaltijd en soms is er 's avonds iets als een feest (voordrachten, muziek, swingen, een open bar, e.d.).

Volgende ledenbijeenkomsten

De komende bijeenkomsten staan gepland op onderstaande data. De woongemeenschap dat bereid is een bijeenkomst te ontvangen, kan zich aanmelden bij info@lvcw.nl en zal direct toegevoegd worden bij de gekozen datum. Zo is snel te zien welke ledenbijeenkomst nog een ontvangend woongemeenschap nodig heeft. Voor het organiseren van een bijeenkomst kan de woongemeenschap dit draaiboek als leidraad gebruiken.

Datum Ontvangende woongemeenschap Thema
3 november 2018 CW Zwolle Ga naar elkaar toe als er iets is
foto